CATALÀ   |   CASTELLANO     
Javascript DHTML Drop Down Menu Powered by dhtml-menu-builder.com
TEST OBESITAT I NUTRICIÓ
 NutriGen Diet és la gamma de test de Nutrició Genètica més completa per conèixer millor l'ADN dels pacients i planificar una dieta totalment personalitzada i sana, que el farà trobar-se millor. Si el seu pacient vol perdre pes, saber quins aliments accepta millor el seu cos o cuidar la seva alimentació per rendir millor en l'esport, les nostres gammes NutriGen i Nutrisport estan pensades específicament per a això.


Triï el seu test i comenci a tenir cura de la salut alimentària dels seus pacients.

Descobreixi quina dieta li va millor al seu pacient, quina és la seva predisposició genètica a l'obesitat, com aprimar-se més ràpidament, les deficiències vitamíniques que té i controli la gana i l'ansietat per millorar la vida dels seus pacients.

NutriGen Diet Complet

Complet estudi genètic que analitza les causes d'obesitat o sobrepès i estableix un Pla dietètic personalitzat per perdre pes, específicament dissenyat a partir del vostre ADN. Aquest pla inclou els tests següents:

                                                    Response                              Fatburner
                                                    Obesitat                                Vitamines
                                                    Appetite Control                     Diabetis tipus II
                                                                    Intolerància a la lactosa

Amb NGD Complet s'obté un tractament de modificació de dieta per aconseguir els resultats físico-nutricionals desitjats.


NutriGen Diet Obesitat

Test genètic de nutrició que analitza la predisposició genètica a l'obesitat.

Amb NutriGen Diet Obesitat afrontaràs des de l'arrel qualsevol problema de sobrepès o obesitat d'una manera sana, amb una dieta saludable i específica per a la teva ADN.


NutriGen Diet Fatburn

Test genètic de nutrició que analitza el perfil metabòlic de la crema de greixos amb l'objectiu d'accelerar saludablement el seu efecte.

Fes la teva test NutriGen Diet Fatburn i crema el greix més ràpid sense posar en risc la teva salut.


NutriGen Diet Appetite

Test de nutrició genètica que analitza les causes genètiques d'un augment de gana o ansietat en la ingesta de menjar per a saber com posar-hi fre.

Amb aquest test genètic combatràs el problema d'ansietat alimentària d'una manera sana, amb una dieta saludable i específica per a la teva ADN.


NutriGen Diet Response

Test genètic de nutrició totalment personalitzat que determina quina és la dieta més efectiva per aprimar-se.

Amb NutriGen Diet Response aconseguiràs una dieta saludable i personalitzada que ofereix una pèrdua de pes 3 vegades més gran que amb qualsevol altre tipus de dieta no genètica, assegurant la teva salut de manera clínicament demostrada.


NutriGen Diet Vitamines

Test genètic que analitza la deficiència en les principals rutes metabòliques de les vitamines i aporta al teu cos les vitamines que necessita per funcionar.

El dèficit de vitamines pot generar desregulacions com anèmia, esgotament crònic, arítmies, erupcions o osteoporosis entre altres símptomes. Mètode d'extracció d'ADN: Saliva.


NutriGen Diabetis Tipus II

Test que determina la predisposició genètica a desenvolupar Diabetis tipus II. Amb la prova genètica de Diabetis podràs generar una dieta personalitzada capaç de prevenir i reduir, de forma saludable, el risc a patir diabetis tipus II i totes les conseqüències que d'aquesta malaltia es desenvolupen.NutriGen Colesterol Metabolisme Lipídic

Test genètic que mesura la teva predisposició a tenir nivells alts de HDL-Colesterol.

Amb el test de Metabolisme Lipídic podràs preparar una dieta personalitzada capaç de prevenir i reduir, de forma saludable, els nivells alts de colesterol.
              PVP 225 EurosPunt d'extracció: C / Guillem Tell nº 4, despatx 10 Consultoris Vallirana

Horari: dilluns a divendres de 16 a 19 h
 

 
PREVENCIÓ I GENÈTICA

"EL FUTUR"
ON ESTEM

Disposem de centres a Barcelona ciutat i a bona part de les seves comarques.
     
MÚTUES

Llistat de mútues amb les que col·laborem.
PROVES

Llistat de tècniques d'anàlisis clíniques i proves d’al·lèrgia.
COLL GARCÉS Laboratori · Rocafort 67, baixos Barcelona 08015 ·Tel. 933 259 454 · Fax 935 102 360 ·
avís legal · política privacitat · política cookies · diseny web

Aquesta pàgina web pot utilitzar cookies per recordar les vostres dades d'inici de sessió i recopilar estadístiques per optimitzar la funcionalitat del lloc. Més informació Acceptar