CATALÀ   |   CASTELLANO     
Javascript DHTML Drop Down Menu Powered by dhtml-menu-builder.com
TEST ANTIOXIDANTS
Eviteu l'alteració en el cicle regeneratiu de la pell i l'envelliment cutani dels vostres pacients.


Els tests antioxidant i detoxificant de Coll Garcés Laboratori analitzen l'ADN de la pell de cada pacient amb la finalitat de contrarestar els agents nocius, les toxines produïdes pel cos i els contaminants ambientals.

Amb Antiox Detox, els professionals dermatològics i metges poden ajudar a enfortir les cèl·lules dermatològiques dels seus pacients per evitar l'alteració en el cicle regeneratiu de la pell i l'envelliment cutani.


Antiox DETOX

Antiox Detox és la gamma de tests genètics que ajuda a les persones a lluir una pell sana, brillant i amb un aspecte sempre pur, gràcies als següents tests:

        Antiox: Estudi de la pell amb el qual poder identificar els principals signes de l'estrès oxidatiu per aportar els elements necessaris per recuperar la salut de la pell.
        Detox: Analitza els enzims involucrats en els processos detoxificantes de les persones per ajudar a eliminar les toxines de manera més ràpida i sana.
        Antiox Detox: Complet estudi antioxidant i detoxificant.

Gràcies a les variacions genètiques estudiades en els tests Antiox Detox de Coll Garcés Laboratori, s'aconsegueix protegir la pell enfront de l'estrès oxidatiu evitant, així, el dany que deriva en una acceleració del procés d'envelliment.

A més, l'anàlisi genètica de la pell que realitza el test Antiox Detox sobre l'ADN, permet als facultatius detectar de forma ràpida i eficaç, l'arrel de problemes antioxidants i / o detoxificantes de les cèl·lules del cos de cada pacient per conèixer, des un primer moment, si els problemes de pell que afecten als seus pacients es deuen, o no, a factors externs de contaminació mediambiental.QUÈ SÓN ELS RADICALS LLIURES?


Els radicals lliures són molècules inestables que danyen el cos causant l'envelliment de la pell i, en ocasions, poden arribar a provocar greus malalties cutànies i fins poden augmentar el risc de patir càncer.

Per això és molt important tenir un coneixement dels factors oxidatius, per ajudar el cos a prevenir l'aparició dels símptomes causants d'aquestes malalties.


PVP 220 Euros


Punt d'extracció: C / Guillem Tell nº 4, despatx 10 Consultoris Vallirana
Horari: dilluns a divendres de 16 a 19 h
 
PREVENCIÓ I GENÈTICA

"EL FUTUR"
ON ESTEM

Disposem de centres a Barcelona ciutat i a bona part de les seves comarques.
     
MÚTUES

Llistat de mútues amb les que col·laborem.
PROVES

Llistat de tècniques d'anàlisis clíniques i proves d’al·lèrgia.
COLL GARCÉS Laboratori · Rocafort 67, baixos Barcelona 08015 ·Tel. 933 259 454 · Fax 935 102 360 ·
avís legal · política privacitat · política cookies · diseny web

Aquesta pàgina web pot utilitzar cookies per recordar les vostres dades d'inici de sessió i recopilar estadístiques per optimitzar la funcionalitat del lloc. Més informació Acceptar