CATALÀ   |   CASTELLANO     
Javascript DHTML Drop Down Menu Powered by dhtml-menu-builder.com
TEST ANTICEL·LULITIS


Ofereixi els serveis més innovadors per la salut de la pell.
 
Test genètic per la cura de la pell amb el que prevenir i tractar els problemes circulatoris i la cel·lulitis dels seus pacients.
 
GENOSKIN ANTICEL·LULITIS
 
Anticel·lulitis és el test genètic per a la cura de la pell dins de la gamma GenoSkin, amb el qual podem prevenir i tractar els problemes circulatoris i la cel·lulitis dels seus pacients.
 
Ofereixi els serveis més innovadors per la salut de la pell.
 
Els gens influeixen en el procés de recuperació i tonificació de la pell i per això és important realitzar un correcte estudi genètic de la pell per conèixer quin és el nivell de predisposició genètica a patir aquesta malaltia cutània i ajudar a prevenir i/o reduir la seva aparició.

Descobreixi el metabolisme de l'angiotensina, l'alteració i inflamació de permeabilitat venosa, l'oxidació metabòlica i la síntesi de col·lagen de la pell per ajudar els seus pacients amb un tractament d'acord amb el seu ADN que li permetrà tenir cura, eliminar i prevenir la cel·lulitis de manera més fàcil i realitzar un seguiment més detallat de l'evolució del procés cutani, amb els tests anticel.lulitis:

        GenoSkin Anticelulitis Control: Anàlisi de la manca d'oxigen en els teixits adipocitaris grassos, la capacitat antioxidant i la hipertròfia dels adipòcits del cos.
        GenoSkin Anticelulitis Slim: Examina la predisposició a la hipertròfia i la inflamació venosa per ajudar a millorar la circulació i augmentar la capacitat drenant del cos.
        GenoSkin Anticelulitis Firmeza: Analitza els gens relacionats amb baixos processos circulatoris causants de la cel·lulitis.
        GenoSkin Anticelulitis Complet: Analitza el metabolisme de l'angiotensina, la inflamació de permeabilitat venosa, la hipòxia, hipertròfia i oxidació tissular, la síntesi de col·lagen, l'estabilitat de les fibres conjuntives i la massa muscular.
 

QUÈ ÉS LA CEL·LULITIS?

La cel·lulitis és una infecció de la pell que se situa en la dermis i en el teixit cel·lular subcutani (capes superficials i profundes de la pell) i que afecta un alt percentatge de les dones.

La cel·lulitis acostuma a aparèixer principalment en les cames i es presenta amb una vermellor, inflor i/o dolor a la zona afectada.
Per això, és important realitzar un estudi genètic que ajudi els pacients a prevenir l'aparició de processos inflamatoris i de l'anomenada "pell de taronja" (retenció de líquid que propicia la formació de petits paquetets de greix).
 
Coll Garcés Laboratori analitza i proposa millores per a la inflamació venosa, la síntesi de col·lagen, la hipòxia i oxidació tissular, la massa muscular, el metabolisme d'angiotensina i l'estabilitat de les fibres conjuntives, mitjançant un estudi genètic realitzat a través de l'extracció de una mostra de saliva.
 
Per a un major coneixement sobre els problemes cel·lulítics, si us plau, visiteu AEDV o el web de l'Associació de Medicina Estètica de Madrid.
 
PVP 220 Euros
 
Punt d'extracció: C / Guillem Tell nº 4, despatx 10 Consultoris Vallirana
 
Horari: dilluns a divendres de 16 a 19 h
 
PREVENCIÓ I GENÈTICA

"EL FUTUR"
ON ESTEM

Disposem de centres a Barcelona ciutat i a bona part de les seves comarques.
     
MÚTUES

Llistat de mútues amb les que col·laborem.
PROVES

Llistat de tècniques d'anàlisis clíniques i proves d’al·lèrgia.
COLL GARCÉS Laboratori · Rocafort 67, baixos Barcelona 08015 ·Tel. 933 259 454 · Fax 935 102 360 ·
avís legal · política privacitat · política cookies · diseny web

Aquesta pàgina web pot utilitzar cookies per recordar les vostres dades d'inici de sessió i recopilar estadístiques per optimitzar la funcionalitat del lloc. Més informació Acceptar