CATALÀ   |   CASTELLANO     
Javascript DHTML Drop Down Menu Powered by dhtml-menu-builder.com
TEST LESIONS ESPORTIVES
GenoSport és la gamma de test genètics esportius més complets per establir una rutina d'exercici físic i dieta personalitzades segons l'ADN dels vostres pacients/clients. Si voleu que els vostres pacients millorin l'entrenament, tinguin més energia, es fatiguin menys, rendeixin millor en l'esport o, fins i tot, cremin el greix i els carbohidrats ràpidament, amb els nostres tests genètics esportius aconseguiràn els seus objectius de manera més fàcil i sense arriscar la seva salut física.
Triï el seu test i millori el físic esportiu dels seus pacients.

GENOSPORT LESIONS

Estudi genètic preventiu de lesions musculars i articulars de no contacte. La gamma de tests genètics esportius GenoSport Lesions indica, a més, alteracions com rampes, inflamacions, salut òssia i la necessitat d'aportacions extra de col·lagen.

      Lesions Estabilitat Articular: Analitza l'estabilitat del col·lagen de les articulacions i les fibres musculars del teu cos per prevenir les lesions.

      Lesions Específic Aquil·les + Quàdriceps: Anàlisi del risc genètic a patir lesions a la zona del taló d'Aquil·les i al quàdriceps per planificar un entrenament i dieta que ajudin a enfortir i prevenir qualsevol dany i dolor.

Lesions Específiques d'Espatlla + Lligament Creuat Anterior: Test genètic de prevenció de lesions a la zona de l'espatlla i al lligament creuat anterior que t'ajuda a planificar un entrenament i dieta per evitar el desgast de les articulacions i l'aparició d'artritis, entre d'altres símptomes.


           Genosport lesions PVP: 218 Euros

Punt d'extracció: C / Guillem Tell nº 4, despatx 10 Consultoris Vallirana

Horari: dilluns a divendres de 16 a 19 h
 
PREVENCIÓ I GENÈTICA

"EL FUTUR"
ON ESTEM

Disposem de centres a Barcelona ciutat i a bona part de les seves comarques.
     
MÚTUES

Llistat de mútues amb les que col·laborem.
PROVES

Llistat de tècniques d'anàlisis clíniques i proves d’al·lèrgia.
COLL GARCÉS Laboratori · Rocafort 67, baixos Barcelona 08015 ·Tel. 933 259 454 · Fax 935 102 360 ·
avís legal · política privacitat · política cookies · diseny web

Aquesta pàgina web pot utilitzar cookies per recordar les vostres dades d'inici de sessió i recopilar estadístiques per optimitzar la funcionalitat del lloc. Més informació Acceptar