CATALÀ   |   CASTELLANO     
Javascript DHTML Drop Down Menu Powered by dhtml-menu-builder.com
TEST ENTRENAMENT ESPORTIU
GenoSport és la gamma de test genètics esportius més completa per establir una rutina d'exercici físic i dieta personalitzades segons l'ADN dels seus pacients/clients. Si vol que els seus pacients millorin l'entrenament, tinguin més energia, es cansin menys, rendeixin millor en l'esport o, fins i tot, cremin el greix i els carbohidrats ràpidament, amb els nostres tests genètics esportius aconseguirà els seus objectius de manera més fàcil i sense arriscar la seva salut física.
Triï el seu test i millori el físic esportiu dels seus pacients.

GENOSPORT ENTRENAMENT

Estudi genètic esportiu que t'ajuda a conèixer la teva resistència i vasodilatació muscular durant l'exercici físic i l'increment de la massa muscular després de l'entrenament.

Dins de la gamma GenoSport Entrenament, vostè pot realitzar els següents tipus de test:

     Entrenament Recuperació post entrenament: Estudi del perfil genètic esportiu que serveix per conèixer la predisposició genètica a desenvolupar una hipertròfia cardíaca (cor d'atleta) i que indica el nivell de fatiga muscular durant l'exercici i la capacitat de recuperació dels músculs després de l'entrenament.

       Entrenament Resistència: Estudi del perfil genètic esportiu amb el qual coneixeràs els nivells de VO2 màx., La capacitat aeròbica/anaeròbica, la resistència genètica que tenen els músculs i la predisposició de força / velocitat.

Amb l'estudi de Resistència podràs augmentar entre un 10% i un 40% la capacitat aeròbica després d'un entrenament específic.

      Entrenament Anabòlic: Estudi genètic esportiu per conèixer la resistència i vasodilatació muscular durant l'exercici físic i l'increment de la massa muscular després de l'entrenament.

     Entrenament catabòlic: Estudi genètic esportiu que analitza l'estrès oxidatiu que pot produir microlesions a nivell cel·lular i, per tant, reduir la recuperació muscular després de la pràctica d'exercici físic.

      Entrenament Cardio: Estudi genètic del perfil esportiu que serveix per conèixer la regulació de la pressió arterial i evitar sobreesforços cardíacs durant l'exercici.

      Entrenament Eficiència Muscular + Tipus de fibra: Estudi genètic esportiu que analitza la teva eficiència genètica muscular i el comportament de les fibres musculars (de resistència o força) durant l'exercici físic.


Genosport entrenament      PVP: 218 Euros

Punt d'extracció: C / Guillem Tell nº 4, despatx 10 Consultoris Vallirana

Horari: dilluns a divendres de 16 a 19 h
 
PREVENCIÓ I GENÈTICA

"EL FUTUR"
ON ESTEM

Disposem de centres a Barcelona ciutat i a bona part de les seves comarques.
     
MÚTUES

Llistat de mútues amb les que col·laborem.
PROVES

Llistat de tècniques d'anàlisis clíniques i proves d’al·lèrgia.
COLL GARCÉS Laboratori · Rocafort 67, baixos Barcelona 08015 ·Tel. 933 259 454 · Fax 935 102 360 ·
avís legal · política privacitat · política cookies · diseny web

Aquesta pàgina web pot utilitzar cookies per recordar les vostres dades d'inici de sessió i recopilar estadístiques per optimitzar la funcionalitat del lloc. Més informació Acceptar