CATALÀ   |   CASTELLANO     
Javascript DHTML Drop Down Menu Powered by dhtml-menu-builder.com
TEST ESPORTIU COMPLET
GenoSport és la gamma de test genètics esportius més complets per establir una rutina d'exercici físic i dieta personalitzades segons l'ADN dels seus pacients/clients. Si vol que els seus pacients millorin l'entrenament, tinguin més energia, es cansin menys, rendeixin millor en l'esport o, fins i tot, cremin el greix i els carbohidrats ràpidament, amb els nostres tests genètics esportius aconseguirà els seus objectius de manera més fàcil i sense arriscar la seva salut física.
Triï el seu test i millori el físic esportiu dels seus pacients.

GENOSPORT ENTRENAMENT

Estudi genètic-esportiu que t'ajuda a conèixer la teva resistència i vasodilatació muscular durant l'exercici físic i l'increment de la massa muscular després de l'entrenament.

Dins de la gamma GenoSport Entrenament, vostè pot realitzar els següents tipus de test:

      Entrenament Recuperació post entrenament: Estudi del perfil genètic esportiu que serveix per conèixer la predisposició genètica a desenvolupar una hipertròfia cardíaca (cor d'atleta) i que indica el nivell de fatiga muscular durant l'exercici i la capacitat de recuperació dels músculs després de l'entrenament.

      Entrenament Resistència: Estudi del perfil genètic esportiu amb el qual coneixeràs els nivells de VO2 màx., La capacitat aeròbica/anaeròbica, la resistència genètica que tenen els músculs i la predisposició de força/velocitat.

Amb l'estudi de Resistència podràs augmentar entre un 10% i un 40% la capacitat aeròbica després d'un entrenament específic.

      Entrenament Anabòlic: Estudi genètic esportiu per conèixer la resistència i vasodilatació muscular durant l'exercici físic i l'increment de la massa muscular després de l'entrenament.

      Entrenament catabòlic: Estudi genètic-esportiu que analitza l'estrès oxidatiu que pot produir microlesions a nivell cel·lular i, per tant, reduir la recuperació muscular després de la pràctica d'exercici físic.

      Entrenament Cardio: Estudi genètic del perfil esportiu que serveix per conèixer la regulació de la pressió arterial i evitar sobreesforços cardíacs durant l'exercici.

      Entrenament Eficiència Muscular + Tipus de fibra: Estudi genètic esportiu que analitza la teva eficiència genètica muscular i el comportament de les fibres musculars (de resistència o força) durant l'exercici físic.

GENOSPORT LESIONS

Estudi genètic preventiu de lesions musculars i articulars de no contacte. La gamma de tests genètics esportius GenoSport Lesions indica, a més, alteracions com rampes, inflamacions, salut òssia i la necessitat d'aportacions extra de col·lagen.

      Lesions Estabilitat Articular: Analitza l'estabilitat del col·lagen de les articulacions i les fibres musculars del teu cos per prevenir les lesions.

      Lesions Específic Aquil·les + Quàdriceps: Anàlisi del risc genètic a patir lesions a la zona del taló d'Aquil·les i al quàdriceps per planificar un entrenament i dieta que ajudin a enfortir i prevenir qualsevol dany i dolor.

      Lesions Específic Espatlla + Lligament Creuat Anterior: Test genètic de prevenció de lesions a la zona de l'espatlla i al lligament creuat anterior que t'ajuda a planificar un entrenament i dieta per evitar el desgast de les articulacions i l'aparició d'artritis, entre d'altres símptomes.

GENOSPORT CARDIO

GenoSport Cardio Complet és un test genètic enfocat a la prevenció de les principals causes de malalties cardíaques associades a la mort sobtada, amb el qual planificar un entrenament per no sobrecarregar el sistema cardiovascular.
Les causes genètiques analitzades en el test genètic GenoSport Cardio són la Miocardia hipertròfica, la síndrome de QT llarg, la síndrome de Brugada, la displàsia aritmogènica i la miocardiopatia dilatada.

GENOSPORT NUTRICIÓN

GenoSport Nutrición és la gamma nutricional dels tests genètics esportius enfocada a descobrir com respon el cos a l'exercici físic, analitzar com crema greix i com metabolitza els hidrats de carboni i planificar una dieta per rendir millor en l'esport.
La gamma nutricional GenoSport ofereix els següents tests genètics:

      Fatburner: Test de nutrició genètica que analitza el perfil metabòlic de crema de greixos per establir el millor mètode que, segons l'ADN, s'ha de seguir per eliminar de manera més ràpida i saludable l'excés de greix del cos i aconseguir els objectius esportius.

      Effective: Test de nutrició genètica que analitza la resposta del cos davant d'un increment lleu de l'exercici físic. Amb GenoSport Nutrición Effective es pot generar un pla dietètic i esportiu eficaç, sense sobrecarregar d'esforç al cos i, així, rendir més en l'esport.

      Metabolisme Lipídic: Test de nutrició genètica que analitza el perfil metabólic de la crema de greixos,termogènesis i la capacitat aeróbica de cada persona. Amb CenoSport Nutrición Metabolismo Lipídico, aconseguim obtenir els objectius esportis sense cansarnos, amb una ràpida recuperació física i també cremar greixos de forma més ràpida i saludable.


      Carbohidrats: Test de nutrició genètica dins de la gamma de nutrició esportiva que serveix per analitzar el perfil metabólic de la crema d'hidratde carboni (carbohidrats).
Amb GenoSport Nutrición Carbohidratos, obtenim la cremació d'hidrats més ràpida i de forma saludable fins a obtenir els objectius desitjats.


      Vitamins: Test de nutrició genètica-esportiva que analitza la deficiència de vitamines dels esportistes. Amb GenoSport Nutrición Vitamins s'analitzen les necessitats de vitamines, amb l'objectiu d'incorporar en la dieta la quantitat idónia de vitamines per aconseguir que el cos rendeixi millor durant l'exercici esportiu.Genosport Completo       PVP     450 Euros


Punt d'extracció: c/ Guillem Tell nº 4 despatx 10 Consultoris Vallitana

Horari: dilluns a divendres de 16 a 19h 

     
 
PREVENCIÓ I GENÈTICA

"EL FUTUR"
ON ESTEM

Disposem de centres a Barcelona ciutat i a bona part de les seves comarques.
     
MÚTUES

Llistat de mútues amb les que col·laborem.
PROVES

Llistat de tècniques d'anàlisis clíniques i proves d’al·lèrgia.
COLL GARCÉS Laboratori · Rocafort 67, baixos Barcelona 08015 ·Tel. 933 259 454 · Fax 935 102 360 ·
avís legal · política privacitat · política cookies · diseny web

Aquesta pàgina web pot utilitzar cookies per recordar les vostres dades d'inici de sessió i recopilar estadístiques per optimitzar la funcionalitat del lloc. Més informació Acceptar