CATALÀ   |   CASTELLANO     
Javascript DHTML Drop Down Menu Powered by dhtml-menu-builder.com
TEST OSTEOPOROSIS COMPLET
Gamma de tests genètics preventius de malalties ossi-articulatòries.

Amb els tests genètics OsteoGen, els professionals mèdics poden realitzar una millor valoració de l'estat ossi-articular dels seus pacients i dissenyar un millor seguiment mèdic que cuidi la seva salut i eviti els riscos de ruptures i lesions.

OSTEOGEN  CUIDA  LA SALUT DELS OSSOS I LES ARTICULACIONS

Els diferents estudis genètics preventius realitzats per Coll Garcés Laboratori sobre la genètica òssia i de les articulacions comprenen una anàlisi del col·lagen, l'estabilitat, inflamacions i el patiment de problemes d'osteoporosi.

OsteoGenColágen: Test genètic que analitza la síntesi i degradació del col·lagen de les articulacions per prevenir el desgast articular, aportar gruix, resistència i elasticitat als ossos i millorar els cartílags, lligaments i tendons.

OsteoGenEstabilidad Articular: Test genètic que analitza l'estabilitat del col·lagen de les articulacions i les fibres musculars per prevenir el desgast articular i conèixer el tipus de fibres i la resistència que cada pacient posseeix en els seus músculs.

OsteoGenInflamación Articular: Test genètic que analitza la predisposició al desgast i retenció de líquid en les articulacions per prevenir el dolor, la inflor i malalties com l'artritis reumatoide.

OsteoGenOsteoporosis: Test genètic que analitza la Densitat Mineral Òssia (DMO), la regulació de síntesi de col·lagen i el calci dels ossos per estimar si hi ha o no una predisposició a patir osteoporosi o risc de fractures i evitar, així, el trastorn considerat per l'Organització Mundial de la Salut (OMS) com el segon problema sanitari més important després de les malalties cardíaques.

OsteoGenComplet: Completa prova genètica per descobrir l'arrel dels principals problemes ossis i les malalties associades, com són l'artrosi i l'osteoporosi. Aquest estudi inclou la prova genètica d'osteoporosi, inflamació articular, estabilitat articular i col·lagen.

Els nostres tests es basen en l'estudi de variacions genètiques relacionades amb la reducció de les proteïnes essencials per als ossos, la Densitat Mineral Òssia (DMO) com a indicador clínic de l'estat de salut òssia.

PVP    180 Euros

Punt d'extracció: C / Guillem Tell nº 4, despatx 10 Consultoris Vallirana

Horari: dilluns a divendres de 16 a 19 h
 
PREVENCIÓ I GENÈTICA

"EL FUTUR"
ON ESTEM

Disposem de centres a Barcelona ciutat i a bona part de les seves comarques.
     
MÚTUES

Llistat de mútues amb les que col·laborem.
PROVES

Llistat de tècniques d'anàlisis clíniques i proves d’al·lèrgia.
COLL GARCÉS Laboratori · Rocafort 67, baixos Barcelona 08015 ·Tel. 933 259 454 · Fax 935 102 360 ·
avís legal · política privacitat · política cookies · diseny web

Aquesta pàgina web pot utilitzar cookies per recordar les vostres dades d'inici de sessió i recopilar estadístiques per optimitzar la funcionalitat del lloc. Més informació Acceptar