CATALÀ   |   CASTELLANO     
Javascript DHTML Drop Down Menu Powered by dhtml-menu-builder.com
TEST CÀNCER DE MAMA ( MAMARISK NGS I MAMARISK 50)Mamarisk és la gamma de tests genètics preventius amb els quals conèixer el risc a patir càncer de mama o càncer d'ovari segons l'ADN de les pacients.
 
 
MAMARISK: PREVENCIÓ CONTRA EL CÀNCER DE MAMA
 
 
Els tests Mamarisk ajuden els professionals mèdics a realitzar un diagnòstic precoç que millori el pronòstic i la supervivència contra agents cancerígens. A més, gràcies al detallat informe, els oncòlegs poden realitzar un exhaustiu seguiment de les seves pacients i ajudar-les a disminuir el risc potenciant hàbits positius per a la seva salut.

La gamma MamaRisk consta de dos tests:
 
       MamaRisk NGS: Test genètic preventiu amb el qual conèixer el risc de les pacients a patir càncer de mama o d'ovari. Aquest test permet analitzar en profunditat els gens BRCA1 i BRCA2, a més de tots els altres gens d'alt risc de càncer de mama hereditari.
 
       MamaRisk 50: El test genètic preventiu que analitza el 50% de les mutacions en BRCA1 i BRCA2, així com els principals gens oncològics associats a la malaltia, per conèixer el risc genètic a desenvolupar càncer de mama.
 
Els tests genètics de MamaRisk són proves que pot realitzar qualsevol dona que vulgui conèixer el seu risc genètic i prevenir l'aparició de carcinomes en els pits, tingui o no antecedents familiars.

És important destacar que encara que hi hagi indicis genètics de risc de càncer, això no ha de significar que una pacient ho acabi desenvolupant; de la mateixa manera que, el fet de no tenir predisposició genètica tampoc vol dir que no es pugui patir. Factors externs com hàbits de vida poc saludables (fumar, menjar malament, beure molt alcohol ...) i fins i tot els factors mediambientals (contaminació) incideixen en el comportament de l'organisme humà i poden protegir o deteriorar les cèl·lules i provocar càncer o no.
 
PVP MamaRisk NGS         820 Euros

PVP MamaRisk 50           400 Euros


Punt d'extracció: C / Guillem Tell nº 4, despatx 10 Consultoris Vallirana

Horari: dilluns a divendres de 16 a 19 h 
 
PREVENCIÓ I GENÈTICA

"EL FUTUR"
ON ESTEM

Disposem de centres a Barcelona ciutat i a bona part de les seves comarques.
     
MÚTUES

Llistat de mútues amb les que col·laborem.
PROVES

Llistat de tècniques d'anàlisis clíniques i proves d’al·lèrgia.
COLL GARCÉS Laboratori · Rocafort 67, baixos Barcelona 08015 ·Tel. 933 259 454 · Fax 935 102 360 ·
avís legal · política privacitat · política cookies · diseny web

Aquesta pàgina web pot utilitzar cookies per recordar les vostres dades d'inici de sessió i recopilar estadístiques per optimitzar la funcionalitat del lloc. Més informació Acceptar