CATALÀ   |   CASTELLANO     
Javascript DHTML Drop Down Menu Powered by dhtml-menu-builder.com
TEST ESTUDI SEXE FETAL

DETESEX ÉS UN TEST GENÈTIC PER A LA DETERMINACIÓ PRECOÇ DEL SEXE FETAL

SEGUR | RÀPID | FIABLE

Durant l'embaràs, i augmentant al llarg de les setmanes, es troba ADN fetal a la sang de la futura mare. Gràcies a la tècnica DeteSex, a través d'una petita mostra de sang materna i gràcies a les últimes tècniques d'anàlisi genètica, aconseguim identificar la presència o absència del cromosoma Y en el plasma matern, d'aquesta manera aconseguim determinar el sexe del nadó DES DE LA SETMANA 8  (més d'un mes abans que les ecografies convencionals), amb més d'un 99% de fiabilitat i amb el màxim grau de seguretat per a mare i fill ja que la prova no requereix de mitjans invasius.


El Test Genètic DeteSex representa una veritable REVOLUCIÓ en permetre conèixer el gènere del futur fill tan sols un parell de setmanes després de la confirmació de l'embaràs, amb un grau de fiabilitat que cap tècnica ecogràfica pot igualar.

EL MÈTODE

Consisteix en l'extracció de sang perifèrica materna, seguint les instruccions indicades pel nostre departament tècnic per a l'obtenció de la mostra sense risc de contaminació. La mostra s'envia a LORGEN via missatgeria juntament amb la documentació (consentiment informat i signatura de la LOPD per part de la pacient). Un cop realitzada l'anàlisi rebran els resultats al seu centre en el termini de DOS DIES laborables des de la recepció de la mostra.

DETESEX ÉS UN PRODUCTE ÚNIC, FIABLE I AVANÇAT

8 anys en el mercat. Més de 8.000 embarassades ateses.

DETESEX està recolzat per un laboratori de gran solvència i reconegut prestigi a nivell nacional. LORGEN és una garantia de fiabilitat per al producte.

DETESEX no és només un test per determinar el sexe fetal, és un producte amb qualitats úniques que el fan valuós per a qui l'ofereix i per a qui el compra.

DETESEX és un gran regal per a l'embarassada: el teu client per al producte s'amplia a familiars i amics de l'embarassada. 

DESIG DETESEX

Existeixen múltiples raons pels quals uns futurs pares poden voler saber com més aviat el sexe del seu nadó:

Raons Pràctiques (preparatius)

Raons Familiars (implicar els altres fills en el naixement del seu germà)

Salut i bona marxa de l'embaràs per la reducció de l'estrès de la mare

PVP 130 Euros

Punt d'extracció: C / Guillem Tell nº 4, despatx 10 Consultoris Vallirana

Horari: dilluns a divendres de 16 a 19 h

 
PREVENCIÓ I GENÈTICA

"EL FUTUR"
ON ESTEM

Disposem de centres a Barcelona ciutat i a bona part de les seves comarques.
     
MÚTUES

Llistat de mútues amb les que col·laborem.
PROVES

Llistat de tècniques d'anàlisis clíniques i proves d’al·lèrgia.
COLL GARCÉS Laboratori · Rocafort 67, baixos Barcelona 08015 ·Tel. 933 259 454 · Fax 935 102 360 ·
avís legal · política privacitat · política cookies · diseny web

Aquesta pàgina web pot utilitzar cookies per recordar les vostres dades d'inici de sessió i recopilar estadístiques per optimitzar la funcionalitat del lloc. Més informació Acceptar