CATALÀ   |   CASTELLANO     
Javascript DHTML Drop Down Menu Powered by dhtml-menu-builder.com
TEST PATERNITAT INFORMATIVA

L'ADN de cadascun de nosaltres s'hereta del pare i de la mare. Meitat d'un i meitat de l'altre. A través d'una simple comparació, es pot saber si s'ha heretat l'ADN del presumpte pare o no. En cas que pare i fill estiguin relacionats biològicament, com a pare i fill, els perfils d'ADN mostren exemples previsibles d'herència genètica.

Gràcies a la prova de paternitat a casa de Coll Garcés Laboratori, podràs fer, des de la comoditat de casa teva, la recollida de mostra de saliva amb un simple raspat bucal del fill i del presumpte pare. Coll Garcés Laboratori, us enviarà el kit de recollida de mostres als participants i ells mateixos realitzen els seus propis frotis bucals per recollir les mostres d'ADN.

Aquesta prova està preparada per eliminar qualsevol dubte que es pugui tenir sobre la paternitat d'un fill/a.

Aquest tipus de prova, es caracteritza per les següents raons:

Resultats ràpids: En el termini de 7 dies laborables després de rebre la mostra, es lliuraran els resultats.

Fàcil obtenció: La recol·lecció de la mostra està pensada per poder fer-se tranquil·lament i sense cap dolor a casa o a qualsevol consulta mèdica. Amb d'un simple frotis bucal en la part interna de la galta, es pot obtenir la mostra suficient d'ADN per realitzar la prova.

Alta precisió: La tecnologia que utilitzem per determinar la paternitat o no, atorga una fiabilitat del 99,99% perquè vostè tingui la certesa dels resultats.

Confidencialitat: Tots els resultats dels tests que es duen a terme per Coll Garcés Laboratori són confidencials. Es descarreguen entrant en una plataforma totalment segura i el resultat s'obté mitjançant una contrasenya.

                             PVP  330 euros

Punt d'extracció: C / Guillem Tell nº 4, despatx 10 Consultoris Vallirana

horari; dilluns a divendres de 16 a 19 h
 
PREVENCIÓ I GENÈTICA

"EL FUTUR"
ON ESTEM

Disposem de centres a Barcelona ciutat i a bona part de les seves comarques.
     
MÚTUES

Llistat de mútues amb les que col·laborem.
PROVES

Llistat de tècniques d'anàlisis clíniques i proves d’al·lèrgia.
COLL GARCÉS Laboratori · Rocafort 67, baixos Barcelona 08015 ·Tel. 933 259 454 · Fax 935 102 360 ·
avís legal · política privacitat · política cookies · diseny web

Aquesta pàgina web pot utilitzar cookies per recordar les vostres dades d'inici de sessió i recopilar estadístiques per optimitzar la funcionalitat del lloc. Més informació Acceptar