CATALÀ   |   CASTELLANO     
Javascript DHTML Drop Down Menu Powered by dhtml-menu-builder.com
SALUT OCULAR I CARDIOVASCULARGeno Health és la gamma de revisions genètiques dissenyades per conèixer el risc a desenvolupar malalties cardiovasculars i oculars.

 Amb aquests tests genètics, els professionals mèdics poden realitzar una millor valoració de l'estat dels seus pacients i dissenyar un millor diagnòstic amb el qual personalitzar l'atenció dels seus pacients.

 GENO HEALTH - TESTS GENÈTICS PER A LA SALUT OCULAR I CARDIOVASCULAR

Els diferents tests genètics realitzats per Coll Garcés Laboratori comprenen una amplia anàlisi del risc a patir diferents malalties

  • Geno Health - glaucoma: aquest test genètic observa les variacions genètiques relacionades amb la predisposició a patir malalties associades a la Degeneració Macular Associada a l'Edat (DMAE) / Glaucoma, una de les principals causes de ceguesa i discapacitat visual en els adults majors de 50 anys, que els impossibilita llegir o, fins i tot, reconèixer les cares.
  • Geno Health - Cardio Clínic: estudi genètic que analitza el risc a patir trombosi, aterosclerosi, metabolisme MTHFR, el factor V Leiden, fibrinogen, malalties cerebrovasculars, hipertensió arterial o, fins i tot, la diabetis tipus II.

 

Els tests genètics ofereixen una eina per conscienciar el pacient de la necessitat de prevenció a través de les dades genètiques que s'interpreten en els informes.


 
PVP Salut Ocular 220 Euros

 PVP Cardio Clínic 215 Euros

 

Punt d'extracció: c/ Guillem Tell nº 4, despatx 10 Consultoris Vallirana

Horari: dilluns a divendres de 16 a 19 h

 
PREVENCIÓ I GENÈTICA

"EL FUTUR"
ON ESTEM

Disposem de centres a Barcelona ciutat i a bona part de les seves comarques.
     
MÚTUES

Llistat de mútues amb les que col·laborem.
PROVES

Llistat de tècniques d'anàlisis clíniques i proves d’al·lèrgia.
COLL GARCÉS Laboratori · Rocafort 67, baixos Barcelona 08015 ·Tel. 933 259 454 · Fax 935 102 360 ·
avís legal · política privacitat · política cookies · diseny web

Aquesta pàgina web pot utilitzar cookies per recordar les vostres dades d'inici de sessió i recopilar estadístiques per optimitzar la funcionalitat del lloc. Més informació Acceptar