CATALÀ   |   CASTELLANO     
Javascript DHTML Drop Down Menu Powered by dhtml-menu-builder.com
TEST EDAD BIOLÒGICA I LONGEVITAT


Anti Age és la gamma de tests genètics antiedat especialitzats en l'anàlisi de l'envelliment biològic de les cèl·lules i la pèrdua de cabell.

Amb els tests genètics Anti Age, els facultatius metges poden prevenir malalties i millorar la vida dels seus pacients abans de que apareguin complicacions de salut.
 
 
 
ANTI AGE EDAT BIOLÒGICA I LONGEVITAT
 
Coll Garcés Laboratori utilitza aquest test genètic per ajudar els metges a conèixer l'edat biològica de les cèl·lules dels seus pacients i la predisposició d'aquests a tenir una vida llarga i sana.

Gràcies als resultats obtinguts mitjançant l'anàlisi del test genètic Anti Age Edat Biològica i Longevitat, els metges poden dissenyar millors esquemes de tractaments, específics i eficaços, i realitzar un seguiment mèdic més exacte per prevenir malalties abans que apareguin els primers símptomes.

Aquesta prova genètica realitza una valoració general del nivell de susceptibilitat individual a diferents patologies complexes, basant-se en l'estudi de polimorfismes genètics.

PVP 375 Euros

Punt d'extracció: C / Guillem Tell nº 4, despatx 10 Consultoris Vallirana

Horari: dilluns a divendres de 16 a 19 h
 
PREVENCIÓ I GENÈTICA

"EL FUTUR"
ON ESTEM

Disposem de centres a Barcelona ciutat i a bona part de les seves comarques.
     
MÚTUES

Llistat de mútues amb les que col·laborem.
PROVES

Llistat de tècniques d'anàlisis clíniques i proves d’al·lèrgia.
COLL GARCÉS Laboratori · Rocafort 67, baixos Barcelona 08015 ·Tel. 933 259 454 · Fax 935 102 360 ·
avís legal · política privacitat · política cookies · diseny web

Aquesta pàgina web pot utilitzar cookies per recordar les vostres dades d'inici de sessió i recopilar estadístiques per optimitzar la funcionalitat del lloc. Més informació Acceptar