CATALÀ   |   CASTELLANO     
Javascript DHTML Drop Down Menu Powered by dhtml-menu-builder.com
TEST ANTI-CAIGUDA CABELL

Anti Age és la gamma de tests genètics antiedat especialitzats en l'anàlisi de l'envelliment biològic de les cèl·lules i la pèrdua de cabell.

 

Amb els tests genètics Anti Age, els facultatius mèdics poden prevenir malalties i millorar la vida dels seus pacients abans que apareguin complicacions de salut.

 

ADN CAPILAR ANTICAIGUDA

 

Dins de la gamma de tests genètics Anti Age, es troba ADN Capilar Anticaiguda; l'estudi preventiu de cura del cabell amb el que detectar i frenar la pèrdua capil·lar, enfortint l'escorça cel·lular del cabell.

 

La pèrdua de cabell és una condició hereditària al voltant del 80% que, de vegades, depenent de les variacions genètiques i del gènere de cada pacient, impliquen un risc fins a 7 vegades major a desenvolupar alopècia.

 

Fins ara, la FDA ha aprovat medicaments contra l'alopècia que són més eficaços en estabilitzar la caiguda que en aconseguir un nou creixement dels fol·licles.

 

Per això, es recomana realitzar un estudi genètic que ajudi els facultatius a diagnosticar la patologia en el seu estat inicial, perquè puguin recomanar un ràpid tractament amb major probabilitat d'èxit en el resultat i / o a descartar o aproximar graus de calvície.

 

Test genètic anticaiguda PVP 220 Euros

 

Punt d'extracció: C / Guillem Tell nº 4, despatx 10 Consultoris Vallirana

Horari: dilluns a divendres de 16 a 19 h      

 
PREVENCIÓ I GENÈTICA

"EL FUTUR"
ON ESTEM

Disposem de centres a Barcelona ciutat i a bona part de les seves comarques.
     
MÚTUES

Llistat de mútues amb les que col·laborem.
PROVES

Llistat de tècniques d'anàlisis clíniques i proves d’al·lèrgia.
COLL GARCÉS Laboratori · Rocafort 67, baixos Barcelona 08015 ·Tel. 933 259 454 · Fax 935 102 360 ·
avís legal · política privacitat · política cookies · diseny web

Aquesta pàgina web pot utilitzar cookies per recordar les vostres dades d'inici de sessió i recopilar estadístiques per optimitzar la funcionalitat del lloc. Més informació Acceptar