CATALÀ   |   CASTELLANO     
Javascript DHTML Drop Down Menu Powered by dhtml-menu-builder.com
laboratorio analisis clínicos
Política de privacidad de: www.collgarces.com

En compliment del que es disposa en l'article 9 de la Llei 34/2002, d'11 de juliol, de serveis de la societat de la informació i del comerç electrònic informem als nostres usuaris que el titular del lloc web situat en el domini www.collgarces.com és Coll Garcés Laboratori, S.A, amb CIF: A-58459223, i domicilia en c/ Rocafort 67 escala A entresol , 08015, Barcelona, Espanya inscrit en el Registre Mercantil de Barcelona, en el volum 8984, llibre 8209 de la secció 2ª, foli 044, full nº 106-107 e inscripció 1ª i des d'ara el LABORATORI.

L'exploració del lloc web del LABORATORI situat en el domini www.collgarces.com i de qualsevol de les pàgines a les quals a través del mateix es pugui accedir, implica que l'usuari necessàriament ha llegit, entén i accepta la política de privacitat d'aquest lloc web. En cas que no estigui d'acord amb les condicions descrites en aquests textos legals, l'usuari ha d'abstenir-se d'utilitzar aquest lloc web.

Tractament de dades de l'usuari:

Quan l'usuari facilita les seves dades de caràcter personal utilitzant el formulari de contacte exposat al web o a través de la compra on line, està autoritzant expressament al LABORATORI el tractament de les seves dades personals per a les següents finalitats:

- Millorar i personalitzar l'experiència de l'usuari del lloc web.
- Atendre les peticions o consultes que ens enviï.
- Gestionar el seu accés a la secció de RESULTATS (accés i obtenció de resultats de les seves analítiques)

Aquestes dades s'inclouran en un fitxer titularitat del LABORATORI que comptarà amb totes les mesures de seguretat necessàries i exigides per la normativa vigent en matèria de Protecció de Dades d'acord amb el que s'estableix en el Reglament (UE) 2016/679 del 27 d'Abril, i l'altra legislació complementària.

El LABORATORI no cedirà ni comunicarà a tercers les dades recaptades sense previ consentiment exprés de l'usuari, excepte en els casos en què la comunicació sigui necessària per prestar-li el servei que l'usuari ens hagi sol•licitat. L'usuari respondrà, en qualsevol cas, de la veracitat de les dades facilitades, i de la seva exactitud i pertinència, reservant-se el LABORATORI el dret a excloure dels serveis registrats a tot usuari que hagi facilitat dades falses, inadequats, inexactes, sense perjudici de les altres accions que procedeixin en Dret.

Drets ARCO.

El titular de les dades pot exercir els seus drets davant del LABORATORI en qualsevol moment de conformitat amb el RGPD (UE) 679/2016 del 27 d'Abril. Per tant, el titular de les dades té dret a obtenir la confirmació de l'existència o no de les dades personals que l'hi concerneixen i la seva comunicació en forma intel•ligible; a obtenir indicacions sobre l'origen de les dades, les finalitats del processament, els mètodes de processament, el Responsable del Fitxer i les parts als qui es poden comunicar les dades; el fet que les dades siguin corregides, complementades i actualitzades, així com eliminades o transformades en forma anònima. Per tot això pot enviar un mail a info@collgarces.com especificant quin és el dret que desitja exercir.

Legislació i jurisdicció aplicable:

Amb caràcter general, les relacions amb els usuaris, derivades de la prestació de serveis continguts en aquesta pàgina web, estan sotmeses a la legislació i jurisdicció espanyola.

PREVENCIÓ I GENÈTICA

"EL FUTUR"
ON ESTEM

Disposem de centres a Barcelona ciutat i a bona part de les seves comarques.
     
MÚTUES

Llistat de mútues amb les que col·laborem.
PROVES

Llistat de tècniques d'anàlisis clíniques i proves d’al·lèrgia.
COLL GARCÉS Laboratori · Rocafort 67, baixos Barcelona 08015 ·Tel. 933 259 454 · Fax 935 102 360 ·
avís legal · política privacitat · política cookies · diseny web

Aquesta pàgina web pot utilitzar cookies per recordar les vostres dades d'inici de sessió i recopilar estadístiques per optimitzar la funcionalitat del lloc. Més informació Acceptar